HTML

Roulette stratégiák Duplázás kivárással

2013.07.01. 16:27 Rulette

Roulette stratégiák

Duplázás kivárással

Ez a cikk szervesen kötődik elődjéhez mint hogy szinte ugyan az a szisztéma épp csak próbálják a bukás lehetőségét minimalizálni.

A lényeg hogy mindaddig nem raksz tétet míg mondjuk 5 egymás utáni azonos szín nem jött ki. Ezzel valóban lehet csökkenteni a bukás esélyét de csak  pörgetésekhez képest! Hiszen nyerni is csak akkor fogsz ha összejött egy ilyen ötös fogat, és akkor is csak 1 egységet. Az előző példához vissza térve 27 forintot!

És persze itt is megvan az esélye hogy az egész vagyonodat elbukd, A régi motorosok tudják hogy akár 20-szor is ki jöhet ugyanaz a szín. Nekem azzal a kis progival 50.000 pörgetésnél 26-os sorozatom volt a legtöbb de többször volt 15 felett mint alatt átlagban. Hosszú távon csak veszíthetsz.

Ami azt illeti ez még rosszabb mint a sima Duplázás, mert a pénzeden kívül még az idődet is igencsak rabolja!

Szólj hozzá!

Címkék: roulette rulett stratégia rulett stratégiák nyerő rulett stratégia szisztémák rulett szisztémák online rulett stratégia nyerni online ruletten rulett játék roulette stratégiák rulett-stratégiák online roulette rulett nyerő stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://rulette.blog.hu/api/trackback/id/tr165386364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása