HTML

A duplázás

2013.07.01. 16:33 Rulette

Ez volt az első stratégia ami felkeltette az érdeklődésemet, és első de még harmadik probálkozásra is sikeres voltam vele. Mégis volt bennem egy erős félsz hogy ebből tényleg meg lehet élni?

 
Nézzük mi is a lényege:

Az ember rak egy tétet színre, vagy szám típusra ,vagy épp szám elhelyezkedésre, a lényeg az Ahogy rakja a tétet!

A kezdő tét mindig a limit alsó határa kell hogy legyen!

Ha a feketére raktál és nyertél akkor azt zsebre vágod és megrakod a másik színt megint a minimum téttel.

Ha viszont nem nyertél akkor a tét dupláját kell raknod ismét arra a színre.

Amit sokszor elfelejtenek említeni hogy először is egy szép adag tőkére van szűkséged hogy nyerj. Minimum: a max tét kétszerese, de optimális esetben annak a tízszeresére.

Amivel én játszottam online rulett ott a Min:0,1 a Max:50 Euró

Tehát egy pörgetéssel ha egyből eltalálod a színt 0,1 eurót nyersz. Ha csak nyolcadszorra találod el akkor nyolc kör alatt keresel 0,1 eurót!

Tehát a kezdő tőke Minimum ~28.000Ft lenne, de az optimális, ahol kisebb az esélye hogy az egészet elbukod ~140.000 Ft

Na szóval ha meg van az elszántság És 28.000Ft. Akkor eljátszogathatsz mindaddig amíg be nem jön egy 11-es sorozat(11 azonos szín egymás után), mivel a 10. téted már a max tét lesz. 0,1->0,2->0,4->0,8->1,6->3,2->6,4->12,8->25,6->(És jobb híján) 50 euró Ami összesen:101,1Euró. A 10. körben ha nyersz is már buktál egy kicsit, de utána vége.

És ne gondold hogy 11 azonos színnek egymás után kicsi az esélye! Főleg hogy mire mondjuk megdupláznád a pénzedet Minimum 1000 feletti játékszámnál tartasz (és akkor mindig eltaláltad hogy milyen szín jön ki!)

 Kb ennyit tudnák mondani ahhoz ha valaki 28000Ft-al ál neki. Örült szerencse kell hozzá hogy nyerhess vele, Hiszen 5000 pörgetésben Szinte mindig van egy 10 feletti sorozat. És ezt én tapasztalatból mondom. Egy Makrós excel-el ellenőrizheted, ami tuti nem bundázott! ( mellékletben van)

De higgyétek el 140.000Ft-al se jut sokkal előrébb az ember. Szimulált pörgetéseket csináltam, jelenleg 170.000 pörgetésnél járok és a 140.000Ft-ból sikerül csinálnom ~300.000Ft-ot, de ez tudjátok mennyi rengeteg időt emésztene fel az életemből??? Sacra 100 napot úgy hogy napi 8 teljes órát pötyögök egy gép előtt, és monoton, és stresszes hiszen pénzt szeretnék csinálni!

Én nem ajánlom senkinek! Ha már ruletezni akar az ember akkor azt csakis szórakozásból tegye, ne a gép előtt ülve várva a sok pénzt. Menjen el egy jó kis helyre ahol csinos lányok hozzák mindazt amit csak megkívánsz (étlapról;). Én ezt ajánlom!

 

Melesleg a többi stratégiát is górcső alá fogom venni!

"Az ember hajlamos elfelejteni hogy ha feldob egy érmét az nem nézi meg mi volt előtte"

Szólj hozzá!

Címkék: stratégia duplázás rulett stratégia rulett stratégiák rulett szisztémák nyerni online ruletten rulett duplázás

A bejegyzés trackback címe:

https://rulette.blog.hu/api/trackback/id/tr715386394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása